Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wat is de levertijd van een aanvoerdersband?

-         De levertijd van uw bestelling in Nederland ligt ongeveer op 4 á 5 werkdagen.

-         De levertijd van uw bestelling naar België ligt ongeveer op 4 á 5 werkdagen, hier zijn wij afhankelijk van de overdracht van PostNL aan Bpost.

-         Levering aan overige landen in Europa liggen op ongeveer 8 á 9 werkdagen.

-         Levering buiten Europa liggen op ongeveer 9 á 10 werkdagen.

Welke maat aanvoerdersband moet ik nemen?

Aanvoerdersband.com adviseert de volgende maten:

Pupil (4 t/m 10 jaar)                  –        6cm/ 8cm Pupil

Junior (11 t/m 14 jaar)              –        6cm/ 8cm/ 10cm Junior

Senior (15 jaar en ouder)          –        6cm/ 8cm/ 10cm Senior

Kan ik ook een aanvoerdersband met klittenband bestellen?

Aanvoerdersband.com heeft de mogelijkheid jouw aanvoerdersband met en/of zonder klitteband te leveren.

Kan ik mijn aanvoerdersband ook door Aanvoerdersband.com laten ontwerpen?

Een aanvoerdersband laten ontwerpen door Aanvoerdersband.com is zeker mogelijk. Neem contact met ons op via 010 - 226 55 54 of vul het contactformulier in voor de mogelijkheden. We bespreken met u de wensen en zullen u een digitaal voorbeeld toesturen voordat wij starten met het bedrukken van de band. Een aanvoerdersband laten ontwerpen door Aanvoerdersband.com kost € 14,99 (excl. € 4,- verzendkosten).

Wij willen als club aanvoerdersbanden bestellen, kan dit?

Aanvoerdersband.com heeft speciaal voor clubs pakketten die wij samenstellen naar de wens van de club(s). Neem contact met ons op via 010 - 226 55 54 of vul het contactformulier in voor de mogelijkheden.

Ik heb besteld maar geen bevestiging ontvangen?

Heeft u een bestelling geplaatst bij Aanvoerdersband.com, maar geen bevestiging ontvangen? Het kan voorkomen dat onze bevestigingen terecht komen in uw SPAM/Ongewenste email box. Controleert u dit a.u.b. even voor dat u contact met ons opneemt.
Staat de email niet in de SPAM/Ongewenste email? Neem dan contact met ons op via support@sportingid.nl

Kan ik mijn bestelling retourneren?

De standaard aanvoerderbanden kunt u 14 dagen na aankoop, ongeopend en ongebruikt retourneren naar ons.

Gepersonaliseerde aanvoerdersbanden kunnen niet geretourneerd worden!
In het geval dat de bedrukking en/of personalisatie onjuist is dan dient u contact op te nemen met de klantenservice via info@sportingid.nl.

Hoe kan ik betalen op Aanvoerdersband.com?

Betalen kan snel en eenvoudig, je hebt de keuze uit de volgende betaalmethoden: IDEAL, Overboeking, Creditcard, Paypal, Sofortbanking en Mistercash. Vanuit de winkelwagen kom je in de betaalomgeving, hier kan je kiezen uit de één van de betaalmethoden. De betaling gaat via betaalprovider Pay.nl. Je betaling is gericht aan Sporting ID.

Hoe wordt mijn aanvoerdersband bezorgd?

De aanvoerdersband(en) besteld bij Aanvoerdersband.com worden op het door jou aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland door DHL. De aanvoerdersbanden worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Onze banden worden in Nederland bezorgd met Track & Trace.Na verzending ontvangt u van DHL direct een Track & Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. 

Pakketje gemist? Was je niet thuis op het moment dat de DHL Bezorger aan je deur stond? Dan heeft de bezorger een kaartje in je brievenbus gedaan met daarop een de datum wanneer het pakketje opnieuw wordt aangeboden of dat deze bij één van uw buren ligt.

Afhalen? Een bestelling afhalen is ook mogelijk bij Aanvoerderband.com. Als u aan heeft gegeven de bestelling te willen afhalen bij ons kantoor dan ontvangt u van ons zodra de bestelling klaar ligt een bericht dat u de bestelling kan komen ophalen.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik jullie bereiken?

Aanvoerdersband.com is dagelijks telefonisch bereikbaar via 010 - 226 55 54, tevens zijn wij per email te bereiken; info@aanvoerdersband.com.